1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

H96 MAX X2 Bricked

Discussion in 'H96 MAX X2' started by Bazza08, Jun 28, 2019.

  1. Bazza08

    Bazza08 New Member

    Hello all I was wondering if you could help with my H96 MAX X2 box, it started with it not fully booting up, was stuck on screen logo, reported it to the people I bought the box off (eBay) they told me to reset to factory settings using set setup menu, but it still would not start up, still stuck on the logo screen, they then sent me files and a video to reflash the box, the very first time I tried to flash it, it got to 29% (see picture 1) then got the error UBOOT/Partition system/Download buffer/Data transfer error,... I followed the video perfectly, the box was recognized when I plugged in the USB, then when it started to reflash it again it got to 3% and I heard the sound of the USB being disconnected, then it carried on to 9% (see picture 2) also a box pops up in the bottom right hand corner saying unrecognizable device, then I get and error saying “[HUB5-14][Err]--[0x30403003]UBOOT/Partition boot/Download buffer/Data tranfer error” and that happens every time now

    I am using a Windows 7 32bit pc to try this on

    Thanks in advance

    Bazza08
    P.S. nothing at all shows up when i plug the box into my tv, there is an orange light on the front of the box
     
  2. Bazza08

    Bazza08 New Member

    here are the pictures and Log
     

    Attached Files:

  3. Dave C

    Dave C Administrator Staff Member

  4. Bazza08

    Bazza08 New Member

  5. sean99

    sean99 Well-Known Member

    Try another usb port on your pc as the amlogic burning tool can be very temperamental at the best of times. If you have the correct drivers installed it will happen for you.
     
  6. Bazza08

    Bazza08 New Member

    Hi Sean thanks for your time, i will give it a try

    Bazza08
     
  7. Bazza08

    Bazza08 New Member

    Hello Sean i have tried every USB port three or four times in each, still no joy just keeps stopping at the same 9% ....with the same error as in picture 2 in my earlier post. Is there any other way to flash the firmware say with a Linux pc or using scrt_sfx852-x64??



    barry
     
  8. Dave C

    Dave C Administrator Staff Member

    If it is stopping at the same place then it could be an error on the device itself such as faulty storage. I do not know off hand if there is flashing software for Linux etc, we only have and use a Windows version. Have you tried it on a different PC?
     
  9. Bazza08

    Bazza08 New Member

    Morning Dave C, Yes mate three computers and one laptop, is there any other firmware I could try on this box??
     
  10. Dave C

    Dave C Administrator Staff Member

    The only firmware we have is the one on the forum guide. If it is failing on other PC's then the issue is most likely that the hardware is faulty. You will need to contact the seller for a return for repair.
     
  11. sebos

    sebos New Member

    Merhaba
    Bende de aynı problem var H96 max x2 lpddr3 4 ram 32 rom
    çözdün mü
     
  12. Dave C

    Dave C Administrator Staff Member

  13. sebos

    sebos New Member

    Orijinal yazılım bu mu?
     
  14. Dave C

    Dave C Administrator Staff Member

    It is the firmware we use in our devices. I can not guarantee it will work for you if you did not buy from us. But if your device is bricked then it is worth trying.
     
Loading...

Share This Page