1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

m8 box blue light no signal

Discussion in 'EM8 - Earlier "M8" model with NO LED clock' started by circo, Feb 28, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. circo

    circo New Member

    m8 box was working ok and then the following day all I got box i was the m8 logo and no signal

    I have tried the m8 box at fathers house and it works ok and I then tried fathers m8 box on my tv and it had some of the same issues but it loaded up once or twice then reverted back to the same issue as I previously had with my m8 box.

    I ran my my m8 box connected to Ethernet cable i cannot revert back to wifi as i cannot get to that screen.
    i also have an amazon firestick that works perfect and other devices x box etc sky tv all ok.

    any ideas
     
  2. Nigelar

    Nigelar Well-Known Member

    I would try a different HDMI lead as my first possible solution.

    Then try a different tv.
     
  3. ChrisM

    ChrisM Administrator Staff Member

    If issues remain after trying different cable/different HDMI socket, take the device to a TV that it works with. Boot up. Look for a Settings icon, normally has one or two cogs. Now look for a Video tab, turn off Auto HDMI mode, and select 720 @ 50 or 60Hz. If asked, confirm the change (if it works still). Now turn off the device and connect back to your TV, let it boot up and see if any better.
     
  4. steve denholm

    steve denholm New Member

    ok tried that and still nothing any more ideas
     
  5. ChrisM

    ChrisM Administrator Staff Member

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page