Android TV Boxes from DroiX

shaun1

New Member
Apr 12, 2017
4
0
1
Hi new to the forum..Been using my m8 box for just over a year without any issues .Put the box on today and all i get is blue light on front but no logo or boot .Any ideas what could be the cause ? tried to reset with pin in back of box but no luck.Is the box no good ?
 

Nigelar

Well-Known Member
Feb 26, 2015
3,586
1,079
113
Maybe the signal isn't getting to your tv. So try a different hdmi lead and/or different hdmi port on tv and/or a different tv.
 
  • Like
Reactions: shaun1

shaun1

New Member
Apr 12, 2017
4
0
1
Maybe the signal isn't getting to your tv. So try a different hdmi lead and/or different hdmi port on tv and/or a different tv.
Just tried a new hdmi cable and noticed that when i move the cable at the tv socket the box flickers on the screen (blue light stays stable) and the logo comes on .I think it's the socket on the tv and not the cable .If i leave it once it's on and leave the cable still it is fine.Hopefully this should do the trick.Thanks.
 

shaun1

New Member
Apr 12, 2017
4
0
1
Had problems again today with the box.Thought it was a connection issue at tv but i think it is the box at fault as wiggling connection does not help.Getting blue light on the box and logo appearing before going blank and saying no signal .Any ideas ?cheers
 

Nigelar

Well-Known Member
Feb 26, 2015
3,586
1,079
113
Did you try a different HDMI port on the tv or a different tv like I suggested?
 
Android TV Boxes from DroiX