1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ota messed up box

Discussion in 'T8-S Plus' started by britott, Jan 7, 2017.

  1. britott

    britott Member

    Hi all,
    Having huge problems here, after doing the ota update I can no longer use libreelec, when I try and boot up into libreelec at the top left of screen it says u don't know what you are doing, installation is now broken.
    Startup in 60s then there is a boot sequence with a bunch of writing, but nothing else is happening just says boot on the front of the box. I have tried quite a few times to factory reset but nothing works, just the same outcome.

    Please any advice would be greatly appreciated.
    Regards, Chris Ott.

    Sent from my SM-G900F using DroidBOX Forums mobile app
     
  2. sblabs

    sblabs Active Member

    hi
    britott

    go to the live online chat on the main DBX site they will help you out.
     
  3. britott

    britott Member

    sblabs likes this.
  4. britott

    britott Member

    After messaging you all I carried on messing around and was able to get libreelec 7.03 loaded with a sdcard with the instructions I got from the forums, now that is working fine it seems but now it has given me another problem which I will try and explain.

    When I first boot into the android side it seens to load up ok but once it is on the home screen it automatically reboots itself again and then stays on and also when it has booted up on the second time it does not connect to the internet the only way I can get it to connect is to unplug the ethernet cable and plug it back in, then it works fine. It does after about an hour and a half it just reboots itself


    Any ideas what could be causing this and any solutions for it, I am a little worried to do another factory reset as this will probably give me problems again with libreelec.


    Kind regards,

    Chris.



    Sent from my SM-G900F using DroidBOX Forums mobile app
     
  5. angela

    angela Well-Known Member

    Hi, I had the same problem, had to flash the 7.03 firmware again to get back into the box then factory reset same as you wont connect to ethernet box reboots, I factory reset again a few times still same problem on android side, factory reset again this time without selecting wipe cache partition just wipe data factory reset, on start up select language then ethernet it says ethernet connecting waited would'nt connect, skipped back to previous page selected language again then ethernet connected. It seems to be fine now box been on a few hours now with no reboots. I don't know if its a issue with the 7.03 beta and the new update but i did run the update before all this happened.
     
    David Savage likes this.
  6. sblabs

    sblabs Active Member

    New OTA out today, v108, 20170108 give it a go see if it fixes your problems.
     
  7. fiveznuff

    fiveznuff Member

  8. Nigelar

    Nigelar Well-Known Member

    If you are referring to the t8 mini ota release today (this is a t8s plus thread), that was not updating android to android 6 which is the source of your issues.
     
  9. sblabs

    sblabs Active Member

  10. fiveznuff

    fiveznuff Member

    @sblabs yes I seen that but your not answering my question is there any direction regarding SD card issue and phone and message pop-up and that link doesn't mention anything to that manner.. Is this update a fix to your guys mishap in that firmware you releases a over the weekend

    Sent from my SM-N920V using DroidBOX Forums mobile app
     
  11. sblabs

    sblabs Active Member

    sorry you will need to install the HDD fix.zip for a SD card , the phone? i dont know what you mean.
     
  12. Nigelar

    Nigelar Well-Known Member

    Read my comments above ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

    Sblabs - he is referring to issues connected to the premature release of an android 6 update for the t8mini but is confusing things by commenting in the wrong place.
     
    sblabs likes this.
  13. fiveznuff

    fiveznuff Member

    @Nigelar Mr police.. Sorry but I'm commenting here due to the fact that no one is corresponding back from my comments due to there improper mishap in ACCIDENTLY pushing out that early update..

    Sent from my SM-N920V using DroidBOX Forums mobile app
     
  14. fiveznuff

    fiveznuff Member

    There's no new replacement for this upgrade I'm still showing: build version.. P200_2g-userbug 6.0.1 MHC19J20170106 test-keys
    Available updates: error fetching update info: invalid ROM ID(driodbox - T8-mini-6.0)

    Sent from my SM-N920V using DroidBOX Forums mobile app
     
  15. fiveznuff

    fiveznuff Member

    Also I noticed on this accidental leak of that update that the little green spinner with percentage number icon right below clock on homescreen isn't working anymore in killing apps and memory to clear. That used to force close Kodi as well as the home button on remote

    Sent from my SM-N920V using DroidBOX Forums mobile app
     
  16. fiveznuff

    fiveznuff Member

    I noticed if you click that specific icon like 5 to 10 times it then force closes Kodi.. Lol

    Sent from my SM-N920V using DroidBOX Forums mobile app
     
  17. britott

    britott Member

    Still getting the rebooting problem even after the 1.08 update, its working fine now on libreelec, just android being dodgy, may have to go back to droidbox for them to look at, just don't know if I can cope with another factory reset lol and worse of all how the hell will I do without my box

    Sent from my SM-G900F using DroidBOX Forums mobile app
     
  18. ChrisM

    ChrisM Administrator Staff Member

    Just for clarity, sblabs is another customer @fiveznuff , not DroidBOX staff.
    @britott Do contact us directly (email/live text chat at our site) we'll get you sorted.
     
    sblabs likes this.
  19. britott

    britott Member

    Thanks ChrisM, I have been in contact via email and been advised to do another factory reset and if still not working right to send back for repair/replacement, so just building up the courage to attempt another factory reset at the weekend, just really don't want to send my box back I love my droidbox, but I know you all will take care of me as you always have, even though this is my first issue I have had, and I have had a few boxes from you for gifts and recommended you to friends etc.

    Sent from my SM-G900F using DroidBOX Forums mobile app
     
  20. angela

    angela Well-Known Member

    Hi, Like i said i had exactly the same problem, mine is working fine again now after quite a few resets but as i posted above that reset got my box back to normal.
    Good Luck.
     
Loading...

Share This Page