1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems using Extended Info

Discussion in 'T8-S Plus v1' started by patrickyoung, Mar 13, 2017.

  1. patrickyoung

    patrickyoung Member

    Does anyone know how to use the Extended Info Mod? I've managed to install it but the 'Play' option isn't accessible. So I can just read about the movie but can't play it. I've checked the settings page and the only options I have are General, TheMovieDB and Autocompletion. Is there something else I need to do in order to get this to work properly? I already have MettalIQ installed and running.
     
  2. thereaper123

    thereaper123 Member

    Go into Metalliq settings and run "total setup" again, reboot device, try again
     
  3. patrickyoung

    patrickyoung Member

    Thanks Reaper. Just tried it but the play and set my rating option aren't accessible. All I can do is add to list.

    Sent from my GT-I9300 using DroidBOX Forums mobile app
     
  4. angela

    angela Well-Known Member

    Hi, What version of Extended Info Mod are you on, you should be on 5.0.0 if not update it to that then reboot, see if that gets it working.
     
  5. thereaper123

    thereaper123 Member

    Following on from @angela (if that does not sort)
    Take it you installed both addons from q's repo? Or from NaN repo (noobsandnerds) which should then auto install q's repo anyway? Also have you got only these 2 addons installed on kodi? Do you have the recommended video addons so video can actually be played? Zen, Specto, BoB, pheonix and uk turks just a few? Else i would uninstall, reboot and try a re-install of both starting with Metalliq first, let it run its total setup then try using that addon itself first to play a movie say. Then install extended info mod from q's repo and all should work tbh, no other reason i can see it wouldn't
     
  6. patrickyoung

    patrickyoung Member

    Thanks guys. I'm running Extended Info Mod 5.0 then (when that didn't work) updated to 5.6. And I've definitely got Zen, Specto, BoB, pheonix etc installed. I've also deleted both Metalliq and Extended Info, rebooted and re-installed. Still not able to do anything other than add to list. I can't play the films / TV shows or set my rating. Does it matter that I'm using Aeon Nox 5: SiLVO rather than Confluence?
     
  7. sean99

    sean99 Well-Known Member

    Hi, I have silvo on 3 different versions of kodi and extendad script info on all, doesn't that said addon give you more info when browsing movie/tv shows with the most popular movie addons. With my movie widgets set and if the mod isn't installed it gives no info at all, with it installed you then get the backgrounds and the plot specific to each movie. I took it when I first installed it that this was what it was all about as am more than happy with its purpose.
     
  8. patrickyoung

    patrickyoung Member

    Hi Sean. No you're supposed to be able to click on play and watch the movies or TV shows as well. That's what I haven't been able to do.
     
  9. sean99

    sean99 Well-Known Member

    Oh ok will have a mooch around and see if can get any info for you.
     
  10. angela

    angela Well-Known Member

    Hi, Yes it works fine on the silvo skin with version 5.0.0 , with version 5.6 I get the same result as you. you could try uninstall them again, install Q's repo again and just install Extended Info Mod v5.0.0 once you do that MetalliQ will automatically install on your box, them hopefully you will be good to go.

    https://seo-michael.co.uk/extended-info-script-mod-by-openeleq/
     
    thereaper123 and sean99 like this.
  11. patrickyoung

    patrickyoung Member

    Good call Angela. I deleted everything and reinstalled Q's repo and it worked like a charm. Thanks. One question: Is it best to turn of Extended Info Mod's auto update function as v5.0 seems to be working fine?
     
    angela likes this.
  12. thereaper123

    thereaper123 Member

    If you don't want it to autoupdate to the latest version then yes turning off autoupdate would stop it autoupdating yes!
    Good call indeed @angela ;) though i did tell you to try an uninstall/reinstall in my second reply....
     
    Last edited: Mar 14, 2017
    angela likes this.
Loading...

Share This Page