1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

X7 works on one tv but not another

Discussion in 'X7 and X7 Ultimate' started by rick_ca, Jan 15, 2017.

  1. rick_ca

    rick_ca Member

    X7 working flawlessly on Sony (3years ago) then I purchased a Panasonic (July 2016)both are plasma and it works great on the Panasonic, recently built my own home entertainment pc (November 2016) so hooked X7 back to the Sony tv (January 2017) the DroidBOX logo screen flashes up for a few seconds then black screen. Hooked X7 back up to the Panasonic works fine then hooked up to Sony get logo screen then black again, I’ve been thru Sony tv options tried every setting and then changed HDMI ports and tried every setting again to no avail (both ports back to their auto settings) still only getting logo screen then black screen. What am I missing here I did suspect the supplied HDMI cable but it works on the Panasonic ok so don’t think it’s that, and as I said when I 1st purchased it worked on the Sony no problem and nothing has changed. Any advice would be appreciated, I Just thought of this one I'm wondering if the Sony being the older Tv is set at 720 were as the Panasonic is 1080 I will hook back up to Panasonic and drop Droidbox down to 720 and will get back to you if it works
     
    Last edited: Jan 15, 2017
  2. rick_ca

    rick_ca Member

    Solved
    Feel like a right wally for not thinking of the 720/1080 setting before switch X7 to 720 on the Panasonic and now its working on the Sony, I must be getting old LOL and having brain pharts
     
    ChrisM, 8bitDev and David Savage like this.
  3. 8bitDev

    8bitDev Moderator

    Hi

    Please take a note that the following can occur due to 1080 resolution having a choice between 1080p and 1080i which is not the same.

    Regards
     
Loading...

Share This Page