1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Stopped Working

Discussion in 'T8 SE' started by Stewart Waterhouse, Jan 4, 2020.

  1. Stewart Waterhouse

    Stewart Waterhouse New Member

    Hi Can anybody help This is my second T8 SE as first was replaced for the same problem. About a week ago switched it on and nothing worked no time clock or anything have checked power source and lead and all ok just refuses to boot.
     
  2. Dave C

    Dave C Administrator Staff Member

    Is there a red LED when the power is plugged in but not switched on? If there is not then the issue is with the power supply or the device itself is faulty and not getting power. You can try a different power supply to see if that works.

    If there is a red LED, it should turn blue when switched on. Try pressing the power button on your remote as the issue may be with the power switch on the device.

    If the LED turns blue after switching on, but nothing is showing on the screen. You can try a factory reset by following the guide at https://droidbox.co.uk/how-to/accessing-your-droidboxs-recovery-menu/. If this does not work, you can try reflashing the device following the guide at https://www.droidboxforums.com/threads/t8-se-firmware-links.12538/ which in most cases should resolve the issue.
     
  3. Stewart Waterhouse

    Stewart Waterhouse New Member

    https://www.droidboxforums.com/threads/t8-se-firmware-links.12538/ which in most cases should resolve the issue.[/QUOTE]


    Hi trying to do Method 2: Firmware Reflash with PC and USB cable
    as has red light and tried factory reset but still nothing on tv or click on droid box so was able to download usb burner but first link not working as says no image file

    t8s plus v1
     
  4. Dave C

    Dave C Administrator Staff Member


    Hi trying to do Method 2: Firmware Reflash with PC and USB cable
    as has red light and tried factory reset but still nothing on tv or click on droid box so was able to download usb burner but first link not working as says no image file

    t8s plus v1
    [/QUOTE]

    Are you trying to flash a T8 SE or a T8-S Plus v1?
     
  5. Stewart Waterhouse

    Stewart Waterhouse New Member

    Hi I’m trying to flash a T8-S Plus v1 and the link says not there go back to Nextdoor

    Stewart
     
  6. Dave C

    Dave C Administrator Staff Member

  7. Stewart Waterhouse

    Stewart Waterhouse New Member

    Thanks its is flashing the T8-S Plus v1, have followed steps on video and written text but it only gets to 6% and tried all USB ports on computer the error message is

    [0x30402004]UBOOT/Partition boot/Initialize partition/Error result

    any ideas thanks in advance

    Stewart
     
  8. Dave C

    Dave C Administrator Staff Member

    It may be the storage is faulty. Are you 100% sure it is a T8-S Plus v1? Check the label on the bottom of the device, it should say "T8-S Plus" near the top.
     
Loading...

Share This Page